Arii naturale protejate, din Buzau, preluate in custodie de Universitatea Ecologica din Bucuresti

Cele mai citite

Ariile naturale protejate, din judetul Buzau, date in custodie
Ariile naturale protejate, din judetul Buzau, date in custodie

Trei arii naturale protejate din judetul Buzau au fost preluate in custodie in cea de-a treia sesiune de evaluare a dosarelor pentru atribuirea in custodie a ariilor naturale protejate de interes national si comunitar, organizata de Ministerului Mediului si Padurilor.

Universitatea Ecologica din Bucuresti va prelua in custodie aria naturala protejata de interes national si comunitar Platoul Meledic si aria naturala de interes comunitar Lunca Buzaului, iar primariile Breaza si Pietroasele vor prelua in custodie aria naturala protejata de interes comunitar Dealul Istrita.

Directorul Agentiei pentru Protectia mediului Buzau, Radu Babici, a declarat ca au mai ramas nepreluate ariilor de interes national si comunitar Bisoca, Balta Amara-Amara-Jirlau-Lacul Sarat Caineni, Valea Calmatuiului, dar si ariile de interes national Blocurile de calcar de la Badila, Chihlimbarul de Buzau, Dealul cu Lilieci-Cernatesti, Focul Viu – Lopatari, Padurea Crivineni, Padurea cu Tisa, Piatra Alba “La Grunj”, “Sarea lui Buzau” si Padurea Bradeanu.

In primele doua sesiuni de evaluare au fost aprobate pentru preluarea in custodie ariile naturale protejate de interes national si comunitar Siriu si Penteleu de catre Consiliul Judetean Buzau si aria naturala protejata de interes national si comunitar Vulcanii Noroiosi de catre Asociatia “Vulcanii Noroiosi”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie