Arestați preventiv după ce au sustras și ucis doi struți

Cele mai citite

La data de 13 ianuarie, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Prundu, cu privire la faptul că i-au fost sustrași doi struți din satul Puieni, județul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un bărbat, de 67 de ani, împreună cu fiul său dețineau doi struți pe care ii creșteau într-o anexa gospodăreasca a unui vecin.

În urma verificărilor efectuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi bărbați, de 35 și 52 de ani, din localitățile Prundu și Gostinari, care l-a data de  12/13.01.2021, în jurul orei 03.00, s-au deplasat cu un atelaj hipo pe raza satului Puieni, comuna Prundu, iar de la locuința persoanei vătămate au sustras doi struți pe care i-au ucis și i-au dus la domiciliul bărbatului din comuna Gostinari.

Astfel, la data de 18 ianuarie a.c., față de cei doi bărbați a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, ulterior, Judecătoria Giurgiu a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pe o perioada de 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și uciderea animalelor cu intenție fără drept.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img