Arderea deșeurilor continuă la Bălteni

Data:

Un alt incendiu de deșeuri și cauciucuri a izbucnit marți în localitatea Bălteni din județul Dâmbovița, la doar câteva zile după ce forțe sporite ale poliției, mascați și reprezentanți ai Gărzii de Mediu au efectuat o operațiune în domeniul colectării deșeurilor.

“Am fost solicitați să intervenim în cazul unui incendiu de gunoi menajer și cauciucuri în comuna Conțești, satul Bălteni. Garda de Intervenție Răcari acționează cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La fața locului ard cauciucuri și gunoi menajer depozitate pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. Se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului”, a informat, marți, ISU Dâmbovița.

Săptămâna trecută au fost date amenzi în valoare de peste 360.000 de lei și aproximativ 70 de tone de deșeuri din inox, cupru, aluminiu și fier au fost confiscate în urma controalelor privind colectarea deșeurilor. Peste 200 de polițiști și jandarmi, împreună cu 30 de comisari ai Gărzii de Mediu, au efectuat controale la firmele din localitatea Bălteni care se ocupă cu colectarea deșeurilor.

În această localitate, situată la doar câțiva kilometri de București, incendiile de deșeuri sunt frecvente, fiind adesea declanșate pentru recuperarea materialelor feroase în vederea valorificării lor.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...