ArcelorMittal Galaţi a inaugurat cel mai mare Centru de Intervenţie şi Salvare din ţară

Cele mai citite

Unitatea, acreditata de IMEX, are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi este complet dotată cu echipament de ultimă generaţie. Compania siderurgică a dublat bugetul pentru acest an destinat sănătăţii, de la două la patru milioane de lei.

Centrul de Intervenţie şi Salvare din cadrul combinatului siderurgic gălăţean este dotat cu 240 de aparate de respiraţie, cu butelii de rezervă, echipamente de încărcare, verificare şi întreţinere, dar şi echipamente de salvare şi acordare de prim ajutor pentru fiecare echipă de cinci salvatori.

ArcelorMittal consideră că sănătatea şi siguranţa angajaţilor săi este principala prioritate şi îşi continuă proiectele în acest domeniu, în ciuda contextului economic. Deşi simţim efectele crizei, am decis să creştem bugetele alocate măsurilor de siguranţă şi protecţie a muncii“, a declarat Thierry Le Gall, directorul general al ArcelorMittal Galaţi.
Centrul de Intervenţie şi Salvare are 191 de salvatori autorizaţi, care primesc lunar un bonus echivalent cu 5% din salariu.

Analize gratuite pentru siderurgişti

Compania siderurgică, în colaborare cu Clinica Romar din Galaţi, oferă angajaţilor doritori analize gratuite pentru glanda tiroidă, diabet, hepatite virale, cancer colorectal, cancer la sân, cancer de col uterin, dar şi cancer de prostată. De asemenea, ArcelorMittal Galaţi a pus la punct un program de vaccinări pentru gripă sezonieră, tetanus şi difterie, Polio, hepatita A şi B.

(Sursa Adevarul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie