Aproape o jumatate de kg de aur, confiscat de politisti

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat si executat o actiune, miercuri, 24 februarie, pe linia respectarii legislatiei cu privire la comertul cu pietre si metale pretioase la sediul unei societati comerciale din municipiul Targoviste.
Cu ocazia verificarilor, a fost identificata cantitatea de 441,41 grame bijuterii din aur (cercei si pandantive) in valoare de 30.870 de lei pe care I. C., in varsta de 29 de ani, din municipiu, a vandut-o fara a detine pentru cantitatea respectiva documente legale de provenienta si nici autorizatie emisa de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.
S-a procedat la confiscarea cantitatii de aur, I. C. fiind sanctionat contraventional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 si art. 18 din OUG 190/2000 cu amenda contraventionala in valoare de 1.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img