Aproape o jumatate de kg de aur, confiscat de politisti

Data:

Lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat si executat o actiune, miercuri, 24 februarie, pe linia respectarii legislatiei cu privire la comertul cu pietre si metale pretioase la sediul unei societati comerciale din municipiul Targoviste.
Cu ocazia verificarilor, a fost identificata cantitatea de 441,41 grame bijuterii din aur (cercei si pandantive) in valoare de 30.870 de lei pe care I. C., in varsta de 29 de ani, din municipiu, a vandut-o fara a detine pentru cantitatea respectiva documente legale de provenienta si nici autorizatie emisa de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.
S-a procedat la confiscarea cantitatii de aur, I. C. fiind sanctionat contraventional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 si art. 18 din OUG 190/2000 cu amenda contraventionala in valoare de 1.500 de lei.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...