APC Calarasi si-a propus sa castige la alegerile locale 29 de primarii

Cele mai citite

Prim-vicepresedintele Aliantei Popular Crestine (APC) de la Calarasi (PDL-UNPR-PNTCD), Geogel Musat a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca tinta aliantei pentru alegerile locale este de a castiga primariile din 29 de localitati din judet.
„Alianta noastra este structurata pe patru piloni foarte importanti. Acestia sunt primarul de Calarasi, Nicolae Dragu, primarul de Oltenita, Costinel Milescu, grupul de primari pe care Alianta Popular Crestina ii are la acest moment in comunele din judetul Calarasi si cel de-al patrulea pilon important, candidatul pentru Consiliul Judetean. Aceasta este structura cu care noi in 10 iunie vrem sa castigam alegerile locale. Suntem convinsi de lucrul asta. Rezultatele, speram noi, sa fie foarte bune. Tinta noastra este 25 de primari plus Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea si Lehliu Gara“, a declarat prim-vicepresedintele APC Calarasi, Geogel Musat, in conferinta de presa sustinuta la sediul aliantei.
Acesta a precizat ca tinta propusa de alianta este „ambitioasa“, dar va trebui sa munceasca pentru a fi realizata.
Tot in conferinta de presa de miercuri a fost anuntat si candidatul APC Calarasi la alegerile locale pentru sefia Consiliului Judetean, in persoana Ministrului Agriculturii, Stelian Fuia.

Ultimele articole

Calarasi – Consilierii judeteni au depus juramantul

Consilierii judeteni au depus marti seara juramantul in sedinta de constituire a Consiliului Judetean (CJ) Calarasi, in prezenta prefectului...

Calarasi – Procesul electoral in localitatea Curcani s-a desfasurat normal

Aproximativ 45% dintre cetatenii cu drept de vot din comuna Curcani au votat  pentru a-si alege primarul si consilierii...

Ilfov – Adrian Mladin a venit din Penitenciarul Rahova pentru a depune juramantul de primar al comunei Jilava

Adrian Mladin, ales edilul Jilavei din puscarie, a depus juramantul. El a fost felicitat de prefectul de Ilfov si...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ