APC Calarasi si-a propus sa castige la alegerile locale 29 de primarii

APC Calarasi si-a propus sa castige la alegerile locale 29 de primarii

Prim-vicepresedintele Aliantei Popular Crestine (APC) de la Calarasi (PDL-UNPR-PNTCD), Geogel Musat a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca tinta aliantei pentru alegerile locale este de a castiga primariile din 29 de localitati din judet.
„Alianta noastra este structurata pe patru piloni foarte importanti. Acestia sunt primarul de Calarasi, Nicolae Dragu, primarul de Oltenita, Costinel Milescu, grupul de primari pe care Alianta Popular Crestina ii are la acest moment in comunele din judetul Calarasi si cel de-al patrulea pilon important, candidatul pentru Consiliul Judetean. Aceasta este structura cu care noi in 10 iunie vrem sa castigam alegerile locale. Suntem convinsi de lucrul asta. Rezultatele, speram noi, sa fie foarte bune. Tinta noastra este 25 de primari plus Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea si Lehliu Gara“, a declarat prim-vicepresedintele APC Calarasi, Geogel Musat, in conferinta de presa sustinuta la sediul aliantei.
Acesta a precizat ca tinta propusa de alianta este „ambitioasa“, dar va trebui sa munceasca pentru a fi realizata.
Tot in conferinta de presa de miercuri a fost anuntat si candidatul APC Calarasi la alegerile locale pentru sefia Consiliului Judetean, in persoana Ministrului Agriculturii, Stelian Fuia.

Un Comentariu la "APC Calarasi si-a propus sa castige la alegerile locale 29 de primarii"

  1. Pingback: Cauti Semnal De Ialomita Si Calarasi By Grupul De Presa ...?

Leave a Reply

Your email address will not be published.