Anunt/comunicat de presa privind inceperea și finalizarea proiectului la cel mai bun pret

Cele mai citite

Ziarul Semnal ofera firmelor beneficiare ale Granturilor pentru capital de lucru (Masura 2) și pentru investitii (masura 3) acordate IMM-urilor din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin ORDONANTA DE URGENTA nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, in contextul crizei provocate de COVID-19 posibilitatea publicarii anunturilor de demarare proiect și inchidere proiect in conditii rapide și nebirocratice.

Procedura este extrem de simpla si exclusiv online:

1. Trimiteti pe e-mail la [email protected] o comanda ferma, care sa contina datele de facturare ale societatii dumneavoastra și data in care doriti publicarea;

2. Trimiteti pe același e-mail anuntul de demarare sau inchidere proiect in format editabil (word);

3. Veti primi factura fiscala in valoare de 450 de lei (firma neplatitoare de TVA);

4. Dupa ce faceti dovada platii, anuntul se publica pe site-ul semnal.eu in rubrica “Comunicate”, timp de trei zile consecutiv. Anuntul va fi pastrat pe site-ul nostru minim un an;

5. Dupa cele 3 zile, primiti pe e-mail un raport de difuzare precum și o monitorizarea media (printscreen-uri) pentru a face dovada publicarii;

Reamintim faptul ca publicarea anunturilor online este suficienta și NU este nevoie sa publicati intr-un ziar tiparit aceste anunturi.

Procedura de publicare a anuntului/comunicat de presa privind inceperea și finalizarea proiectului se va face conform paragrafului 6.12 din Procedura de implementare a masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin ORDONANTA DE URGENTA nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19.

Ziarul Semnal, infiintat in anul 2002, indeplinește toate conditiile impuse de finantator privind audienta, adresabilitatea și traficul.

Relatii suplimentare puteti obtine pe e-mail la [email protected] sau telefonic la 0762 22 77 98

Important!

Pentru publicare comunicat pentru incepere proiect, acesta trebuie realizat in baza datelor specifice proiectului dvs. folosind un model oficial de comunicat de presa pe care il puteti descarca de mai jos:

Model de comunicat de presa beneficiari masura „Granturi pentru capital de lucru”

In conformitate cu art.  6.12. din Procedura de implementare a masurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate sa realizeze cel putin un Anunt/Comunicat de presa privind inceperea si finalizarea proiectului din procedura de implementare a masurii 2, instituita prin OUG nr 130/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie