Angajatorii sunt invitati la Directia Finantelor Publice Calarasi, pentru a fi informati despre simplificarea declaratiei unice-formular 112

Cele mai citite

 

Angajatorii vor fi informati despre simplificarea declaraţiei unice-formular 112
Angajatorii vor fi informati despre simplificarea declaraţiei unice-formular 112

 

Avand in vedere importanta deosebita a modificarilor legislative referitoare la declaratia unica ce va fi depusa de contribuabili la unitatile fiscale, modificari aduse prin Hotararea Guvernului nr. 1397/2010, Directia Generala a Finantelor Publice Calarasi a demarat o campanie de informare a mediului de afaceri, concretizata prin intalniri de lucru ce vor avea loc saptamanal pe tot parcursul lunii ianuarie 2011,  la sediul institutiei,  in fiecare zi de joi, la ora 11.00, in sala de sedinte de la etajul 6.

Asemenea intalniri vor avea loc si la sediul Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Oltenita in ziua de miercuri 19 Ianuarie 2011, ora 11.00 si la sediul Administratiei Finantelor Publice a Orasului Lehliu- Gara, in ziua de miercuri 26 Ianuarie 2011 ora 11.00.

La aceste intalniri de lucru sunt invitati sa participe reprezentanti ai firmelor, persoane juridice si fizice care au calitatea de angajatori, pentru clarificarea aspectelor legate de intocmirea si depunerea acestei declaratii.

In cadrul acestor intalniri, la nivelul D.G.F.P.Calarasi, vor participa si reprezentanti ai Casei Judetene de Pensii Calarasi, Casa  de Asigurari de Sanatate Calarasi, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, pentru clarificarea prevederilor legale instituite prin actul normativ mentionat.

Astfel, vor fi prezentate elementele principale ale acestui sistem declarativ, caracteristicile declaratiei unice-formular 112, noutatile si avantajele utilizarii declaratiei unice precum si informatiile necesare privind procedura obtinerii certificatului digital calificat, in cazul contribuabililor care nu detin in prezent un astfel de certificat.

Marga Nicolae

Ultimele articole

Florin Homorean, fostul prefect al Oltului: “Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și...

Ieri în campanie la PNL, azi "în genunchi" la PSD… După zece ani în care a fost dedicat PNL, Florin...

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ