Angajări în unităţile de învăţământ din Prahova

Cele mai citite

Instituțiile publice din Prahova au anunțat concursuri pentru mai multe poziții vacante în ultima săptămână. Acestea oferă oportunități de angajare atât pentru cei cu studii medii, cât și pentru cei cu studii superioare în diverse domenii. Majoritatea posturilor disponibile sunt în unități de învățământ.

Clubul Copiilor Municipiul Câmpina dorește să recruteze un muncitor calificat pentru o poziție cu jumătate de normă.

Grădinița cu Program Prolungit Nr. 23 din Ploiești caută un absolvent de studii superioare în domeniul economic pentru postul de administrator financiar, pe o perioadă nedeterminată. Mai multe informații despre cerințele postului pot fi găsite aici.

De asemenea, Grădinița cu Program Prolungit Nr. 33 din Ploiești angajează un administrator financiar.

Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Municipiul Ploiești este în căutarea unui șofer.

Primăria Comunei Fântânele organizează un concurs pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a postului contractual de conducător buldoexcavator la Compartimentul Tehnico-Administrativ. Detalii despre concurs și cerințele postului pot fi găsite aici.

Școala Gimnazială “Sfânta Vineri” din Municipiul Ploiești caută un îngrijitor pentru un post vacant cu normă întreagă, pe o perioadă nedeterminată.

Liceul Tehnologic Agromontan “Romeo Constantinescu” din orașul Valea de Munte angajează un paznic pe o perioadă nedeterminată.

Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza organizează un concurs pentru postul de medic specialist, cu specializare în medicină generală sau medicină de familie, la Cabinetul medical cu staționar. Cerințele includ studii universitare de licență în domeniul medical și o experiență minimă de 3 ani în gradul de medic M.G./ M.F.

Școala Gimnazială din Comuna Gherghița are nevoie de un îngrijitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie