Amenzi in valoare de peste 8.000 lei aplicate pentru prostitutie

Data:

Mai multe tinere au fost sanctionate contraventional de politisti cu amenzi in valoare de peste 8.000 lei in urma unei actiuni ce a avut loc pe A2 privind prevenirea si combaterea prostitutiei, dar si identificarea eventualelor victime ale traficului de persoane.
Actiunea de pe autostrada A2 s-a desfasurat intre localitatile Drajna si Fundulea si la ea au participat efective ale Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, Serviciului de Investigatii Criminale si Serviciului de Interventie Rapida, impreuna cu politisti ai Politiei Autostrazi, dar si cu reprezentanti din cadrul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor, a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca politistii au gasit intr-o parcare de la km 67 de pe A2 sase tinere cu varste cuprinse intre 16 si 33 de ani care atrageau persoane in vederea practicarii de raporturi sexuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...