Amenzi in valoare de peste 3.000 lei aplicate de jandarmii giurgiuveni

Data:

Jandarmii giurgiuveni au aplicat amenzi substantiale, in acest week-end
Jandarmii giurgiuveni au aplicat amenzi substantiale, in acest week-end

Tulburarea ordinii si linistii publice, efectuarea de acte de comert cu bunuri a caror provenienta nu poate fi dovedita, provocarea de scandaluri sau consum de bauturi alcoolice in locuri publice sunt faptele pentru care jandarmii au aplicat sanctiuni contraventionale in acest sfarsit de saptamana.

Astfel in intervalul 11-13 februarie au fost aplicate 7 avertismente scrise si 6 amenzi contraventionale in valoare totala de 3.250 lei.

Patrulele de ordine si siguranta publica au executat misiuni de mentinere a ordinii publice in sistem integrat in zona discotecilor din mediul rural, pietelor, targurilor.

Oamenii legii au urmarit prevenirea si combaterea oricaror fapte care aduc atingere legilor si normelor de convietuire sociala; monitorizarea si descurajarea grupurilor de persoane care au un comportament ce tulbura ordinea si linstea publica; depistarea, identificarea si dispunerea masurilor legale impotriva celor care comit acest gen de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...