Amenzi de aproximativ un milion de lei pentru nerespectarea legislatiei de mediu, in Braila

Data:

 

Comisarii de mediu din Braila au aplicat amenzi de peste un milion de lei
Comisarii de mediu din Braila au aplicat amenzi de peste un milion de lei

 

Comisarii de mediu din Braila au aplicat, pe parcursul anului 2010, amenzi in valoare de aproximativ un milion de lei, pentru nerespectarea legislatiei de mediu in vigoare, dupa cum a declarat, prim comisarul Garzii de Mediu Braila, Daniela Agache.

Potrivit prim comisarului Daniela Agache, anul trecut a crescut foarte mult numarul sesizarilor primite de la cetateni, acesta fiind chiar dublu fata de 2008, foarte multi braileni reclamand prezenta haldelor neautorizate de deseuri pe strazile municipiului Braila.

„Aceste aspecte ar trebui sesizate mai intai autoritatilor locale. Noi le-am dat de fiecare data curs si am aplicat sanctiuni atunci cand a fost cazul”, a declarat Daniela Agache.

In 2010, au fost aplicate 69 de amenzi, in valoare totala de 969.700 lei, cele mai multe dintre acestea, in numar de 57, fiind date persoanelor juridice, pentru nerespectarea autorizatiilor de mediu, functionarea fara autorizatie de mediu sau depozitarea ilegala a deseurilor pe domeniul public.

Pentru neregulile depistate la obiectivele din clasa de risc A s-au aplicat trei amenzi in valoare de 125.000 lei, pentru cele de clasa de risc B s-a aplicat o amenda in cuantum de 2.000 lei, iar pentru cele din clasa de risc C s-au aplicat 23 de amenzi in valoare de 253.000 lei, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...