Ambasadoarea Mexicului, Patricia Deluera Canchota, a vizitat Călăraşiul

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Joi, 21 ianuarie, în foaierul Consiliului Judeţean a avut loc vernisajul expoziţiei „360 de grade“ Ruben Ochoa, organizată de Instituţia Prefectului Judeţului Călăraşi, Consiliul Judeţean Călăraşi şi Muzeul Dunării de Jos în colaborare cu Ambasada Statelor Unite Mexicane. La manifestare au participat doamna Patricia Deluera Canchota, însărcinat cu afaceri a.i. iar din partea autorităţilor locale, prefectul judeţului, Niculae Viorel Enciu, subprefectul Emil Muşat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Ştefan Drăgulin, directorul Muzeului Dunării de Jos, Marian Neagu precum şi preşedintele CCIA Călăraşi, Marian Drăgan.
În discursul său, doamna ambasador, Patricia Deluera Canchota a adus mulţumiri autorităţilor publice locale pentru importanţa acordată unui astfel de eveniment cultural.
Expoziţia „360 de grade” a fost inauguraţă în 2005 la Auditoriul Naţional din Ciudad de Mexico şi a fost vizitat de peste 300 de mii de persoane. Sub patronajul Ministerului de Relaţii Externe din Mexic, expoziţia face în acest moment un turneu prin diverse oraşe din Europa şi a fost prezentată cu succes în Marea Britanie, Germania, Rusia, Austria. Începând din 2007. „360 de grade” a apărut ca urmare a unei invitaţii pe care firma Sony din Mexic a făcut-o artistului de a realiza o expoziţie în care să poată fi apreciată calitatea imaginilor surprinse cu ajutorul camerelor digitale DSC-S40, DSC-F828 şi DSC-V3.
În discursul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Daniel Drăgulin a apreciat şi elogiat opera lui Ruben Ochoa. Reprezentarea vieţii cotidiene şi a culturii Mexicului este realizată prin intermediul a 36 de fotografii de excepţie. Călărăşenii pot vizita expoziţia care se află în foaierul Consiliului Judeţean Călăraşi până pe data de 21 februarie.
Marga Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img