Alte cinci vieţi răpuse pe şosele

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Cinci tineri din comuna Manasia şi municipiul Urziceni şi-au pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier, petrecut pe DN2A, la ieşirea din comuna Ion Roată.
Şoferul, în vârstă de 20 de ani, din Manasia, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal cu autoturismul de un pom de pe marginea drumului.
Niciunul dintre cei cinci ocupanţi ai autovehiculului nu purta centură de siguranţă. Tinerii, trei din comuna Manasia şi doi din Urziceni, printre care şi o fată, aveau vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani.
De la începutul anului şi până pe 10 septembrie, ca urmare a impactului dintre autovehicule şi copacii plantaţi în şanţurile laterale ale părţii carosabile s-au produs 21 de accidente de circulaţie soldate cu decesul a 10 persoane, rănirea gravă a 4 persoane şi rănirea uşoară a 26 persoane.
Anul trecut, în august, alţi cinci tineri îşi pierdeau viaţa într-un accident rutier, la Feteşti, alţi patru fiind răniţi. (L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img