Alte cinci vieţi răpuse pe şosele

Data:

Cinci tineri din comuna Manasia şi municipiul Urziceni şi-au pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier, petrecut pe DN2A, la ieşirea din comuna Ion Roată.
Şoferul, în vârstă de 20 de ani, din Manasia, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal cu autoturismul de un pom de pe marginea drumului.
Niciunul dintre cei cinci ocupanţi ai autovehiculului nu purta centură de siguranţă. Tinerii, trei din comuna Manasia şi doi din Urziceni, printre care şi o fată, aveau vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani.
De la începutul anului şi până pe 10 septembrie, ca urmare a impactului dintre autovehicule şi copacii plantaţi în şanţurile laterale ale părţii carosabile s-au produs 21 de accidente de circulaţie soldate cu decesul a 10 persoane, rănirea gravă a 4 persoane şi rănirea uşoară a 26 persoane.
Anul trecut, în august, alţi cinci tineri îşi pierdeau viaţa într-un accident rutier, la Feteşti, alţi patru fiind răniţi. (L.M.)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...