Alina Jipa si Vali Deculescu, propusi pentru demiterea din PSD Calarasi

Cele mai citite

Consilierul municipal Valentin Deculescu
Consilierul municipal Valentin Deculescu

Inceputul acestui an se arata a fi tulbure pentru unii politicieni locali PSD. Mai precis, este vorba de doi consilieri, unul judetean (Alina Jipa) si altul municipal (Valentin Deculescu), carora Biroul Executiv Judetean le-a solicitat demisia de onoare din functia pe care o detin la nivel judetean si local pe lista PSD. In cazul nerespectarii hotarârii Biroului Executiv Judetean PSD Calarasi, acestora li se va retrage sprijinul politic.

„In urma unor atitudini neprincipale, necolegiale si sfidatoare la adresa conducerii organizatiei PSD Calarasi, precum si a membrilor acestei organizatii, domnul Valentin Deculescu si doamna Alina Jipa au fost sanctionati de catre Biroul Executiv Judetean al PSD Calarasi solicitându-li-se ca pâna la data de 1 februarie 2011 sa-si dea demisia de onoare din functiile de consilier local, respectiv consilier judetean. Refuzul de a se retrage din aceste functii putandu-se solda cu retragerea sprijinului politic. Cei doi mentionati mai sus au manifestat constant o  atitudine sfidatoare fata de deciziile si actiunile conducerii PSD Calarasi, ceea ce i-a pus de multe ori intr-o situatie conflictuala atât cu conducerea organizatiei judetene cât si cu ceilalti membri ai organizatiei judetene, care au mandatat conducerea cu obiectivul clar de a readuce PSD la statutul de principala forta politica din judet. Au fost facute nenumarate incercari de impacare si de apropiere din partea conducerii judetene catre cei doi, dar fiecare mâna intinsa s-a lovit de un refuz de a colabora si de a dialoga. In aceste conditii, si având in vedere atitudinea constanta manifestata de cei doi impotriva unitatii si a eficientei organizatiei PSD Calarasi, majoritatea covârsitoare a membrilor Biroului Executiv Judetean a decis excluderea celor doi. Sanctiunea acordata este in conformitate cu prevederile statutului PSD. Credem cu tarie ca in aceste momente dificile pentru toata lumea, calarasenii au nevoie de o opozitie puternica si au nevoie ca stanga sa fie puternica si bine organizata. In acest sens, nu ne putem permite sa ne luptam si sa ne certam intre noi, când calarasenii asteapta lucruri mai bune si mai intelepte de la noi. Nu este acceptabila situatia in care strategia, programul si valorile PSD Calarasi sunt subminate si sabotate din interior. Fata de aceasta situatie, Organizatia Judeteana a PSD Calarasi a adoptat si va continua sa adopte o atitudine transanta fata de aceste derapaje a unora dintre membrii sai”, se arata in comunicatul remis de PSD Calarasi.

Consilierul judetean Alina Jipa
Consilierul judetean Alina Jipa

In replica, Valentin Deculescu a remis si el un comunicat de presa in care precizeaza ca „balbele din comunicatul de presa al PSD, arata ca, „din graba in care s-a luat hotarârea se observa modul in care sunt tratati membrii partidului care au alt punct de vedere decât cel al conducerii. Altfel spus, nu se doreste participarea colectiva a luarii deciziilor asa cum prevede statutul partidului(…). Precizez ca hotararea este incorecta, nestatutara, bazata pe motive puerile si fara nici un fel de fundament”, a spus Deculescu.

Alina Jipa spune, de asemenea, ca nu va renunta la mandat, pentru ca nu se face vinovata de nici una dintre abaterile mai sus mentionate.

Marga Nicolae

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie