Alimentarea cu electricitate afectata în 22 de localitati şi Capitala, de conditiile meteo

Data:

Un numar de 22 de localitati si municipiul Bucuresti aveau probleme în alimentarea cu energie electrica miercuri, la ora 18.00, din cauza conditiilor meteo deosebite (cod portocaliu), a ninsorii abundente si a vantului puternic, informeaza Enel Distributie Muntenia.

In judetul Ilfov erau nealimentate total 3 LEA (linii electrice aeriene) si 1 LEA partial, 64 de posturi de transformare, fiind afectate partial sapte localitati (Rosu, 1 Decembrie, Copaceni, Glina, Dragomiresti, Ciorogarla, Popesti Leordeni).

In judetul Giurgiu au ramas nealimentate in total 4 linii LEA si alte 4 LEA partial, cu 146 posturi de transformare, fiind afectate 15 localitati (Cartojani, Izvoru, Vanatorii Mici, Crevedia, Roata, Dealu, Bolintin Deal, Ogrezeni, Mihai Voda, Gradinari, Bucsani, Vadu Lat, Malu Spart).

In Bucuresti erau inregistrate opt deranjamente colective si peste 1.000 de sesizari.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul conditiilor meteo deosebite, se numara izolatori sparti si conductori rupti, copaci sau crengi cazute pe liniile electrice aeriene.

Echipele Enel continua interventia si pe parcursul noptii, in conditii de vant si ninsoare abundenta. La ora actuala sunt mobilizate 58 echipe Enel Distributie Muntenia si ale contractorilor care actioneaza pentru restabilirea in cel mai scurt timp a alimentarii cu energie electrica a consumatorilor.

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...