Alimentarea cu electricitate afectata în 22 de localitati şi Capitala, de conditiile meteo

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Un numar de 22 de localitati si municipiul Bucuresti aveau probleme în alimentarea cu energie electrica miercuri, la ora 18.00, din cauza conditiilor meteo deosebite (cod portocaliu), a ninsorii abundente si a vantului puternic, informeaza Enel Distributie Muntenia.

In judetul Ilfov erau nealimentate total 3 LEA (linii electrice aeriene) si 1 LEA partial, 64 de posturi de transformare, fiind afectate partial sapte localitati (Rosu, 1 Decembrie, Copaceni, Glina, Dragomiresti, Ciorogarla, Popesti Leordeni).

In judetul Giurgiu au ramas nealimentate in total 4 linii LEA si alte 4 LEA partial, cu 146 posturi de transformare, fiind afectate 15 localitati (Cartojani, Izvoru, Vanatorii Mici, Crevedia, Roata, Dealu, Bolintin Deal, Ogrezeni, Mihai Voda, Gradinari, Bucsani, Vadu Lat, Malu Spart).

In Bucuresti erau inregistrate opt deranjamente colective si peste 1.000 de sesizari.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul conditiilor meteo deosebite, se numara izolatori sparti si conductori rupti, copaci sau crengi cazute pe liniile electrice aeriene.

Echipele Enel continua interventia si pe parcursul noptii, in conditii de vant si ninsoare abundenta. La ora actuala sunt mobilizate 58 echipe Enel Distributie Muntenia si ale contractorilor care actioneaza pentru restabilirea in cel mai scurt timp a alimentarii cu energie electrica a consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie