Alimentarea cu apa a municipiului Calarasi este pusa in pericol de navele esuate

Data:

Alimentarea cu apa a municipiului Calarasi este pusa in pericol de navele esuate pe Dunare din cauza sloiurilor de gheata.
„Probleme ne creaza navele celor de la Navrom care sunt deasupra criburilor de alimentare cu apa a municipiului Calarasi si prin grapare ancorele pot produce prejudicii acestor criburi si pot sa afecteze alimentarea cu apa. Noi facem tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample“, a declarat luni, pentru Agerpres, prefectul judeţului Calarasi, Emil Musat.
Sloiurile de gheata de pe Dunare au avariat in noaptea de duminica spre luni mai multe barje si nave ce se aflau ancorate in zona judeţului Calarasi, unele dintre ele plutind in deriva.
Potrivit prefectului, la ora actuala in dreptul judeţului Calarasi este o nava scufundata iar o alta este avariata. Aceasta este inclinata si ia apa, dar nu sunt probleme. De asemenea, pe Dunare, in prezent, mai sunt cateva nave si sase barje in deriva, iar restul navelor sunt la ancora, la mal.
„Din fericire navele care sunt cu potenţial de poluare sunt in siguranţa la acest moment. Sunt ancorate la mal si nu creaza probleme“, a mai spus prefectul Emil Musat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...