Alexandru Repan şi Mircea Diaconu, marele trofeu al festivalului „VedeTeatru”

Spectacolul „Variaţiuni enigmatice” în interpretarea actorilor Alexandru Repan şi Mircea Diaconu au primit marele trofeu al festivalului „VedeTeatru” din Buzău.

al repan

Trofeul festivalului a fost acordat spectacolului „Variaţiuni enigmatice” ai cărui protagonişti au fost actorii Mircea Diaconu şi Alexandru Repan. La cea de-a doua secţiune de concurs, „Vedeta de mâine”, premiul pentru cea mai bună actriţă a fost acordat Marinei Neagu, pentru rolul din spectacolul „Feisbuc”, în timp ce cel mai bun actor a fost considerat Cristi Dionise, pentru rolul din piesa „Insomniile… de altădată”, se precizează într-un comunicat de presă transmis luni, 27 mai, de instituţia organizatoare, Teatrul „George Ciprian” din Buzău.

Potrivit sursei citate, actriţa Diana Iarca a primit un premiu special din partea Cafenelei Artiştilor, pentru piesa „Feisbuc”, scrisă şi pusă în scenă în localul rezervat artiştilor din Buzău.

După gala de premiere, spectatorii au putut viziona, pe scena amenajată în Parcul Crâng, spectacolul „Umor, amor, fior de dor… în Bucureşti”, în regia Dianei Lupescu, se precizează în comunicat.

AGERPRES

Un Comentariu la "Alexandru Repan şi Mircea Diaconu, marele trofeu al festivalului „VedeTeatru”"

  1. Pingback: Alexandru Repan şi Mircea Diaconu, marele trofeu al festivalului „VedeTeatru” | Ziarul Semnal de Buzau

Leave a Reply

Your email address will not be published.