Alexandru Repan şi Mircea Diaconu, marele trofeu al festivalului „VedeTeatru”

Date:

Spectacolul „Variaţiuni enigmatice” în interpretarea actorilor Alexandru Repan şi Mircea Diaconu au primit marele trofeu al festivalului „VedeTeatru” din Buzău.

al repan

Trofeul festivalului a fost acordat spectacolului „Variaţiuni enigmatice” ai cărui protagonişti au fost actorii Mircea Diaconu şi Alexandru Repan. La cea de-a doua secţiune de concurs, „Vedeta de mâine”, premiul pentru cea mai bună actriţă a fost acordat Marinei Neagu, pentru rolul din spectacolul „Feisbuc”, în timp ce cel mai bun actor a fost considerat Cristi Dionise, pentru rolul din piesa „Insomniile… de altădată”, se precizează într-un comunicat de presă transmis luni, 27 mai, de instituţia organizatoare, Teatrul „George Ciprian” din Buzău.

Potrivit sursei citate, actriţa Diana Iarca a primit un premiu special din partea Cafenelei Artiştilor, pentru piesa „Feisbuc”, scrisă şi pusă în scenă în localul rezervat artiştilor din Buzău.

După gala de premiere, spectatorii au putut viziona, pe scena amenajată în Parcul Crâng, spectacolul „Umor, amor, fior de dor… în Bucureşti”, în regia Dianei Lupescu, se precizează în comunicat.

AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...