Alertă în Buzău după ce a fost semnalat un bagaj suspect în proximitatea Colegiului Economic

Cele mai citite

Autoritățile au fost mobilizate în mod vigilent luni dimineață, în urma semnalării unui colet suspect în proximitatea Colegiului Economic din municipiul Buzău.

Mai multe echipe formate din polițiști, pompieri și jandarmi s-au deplasat la fața locului, iar circulația a fost restricționată în zonă.

“La fata locului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău intervine cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bagaj suspect”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Alisa Antonia Ioniă.

Elevii au fost îndrumați să intre în clădirea instituției de învățământ printr-o intrare situată la distanță de locul unde a fost semnalat bagajul suspect.

“A fost se pare o valiză aparţinând unor oameni ai străzii, am luat legătura cu directorul instituţiei de învăţământ şi mi-a transmis că elevii au intrat în clădire pe o altă intrare, Poliţia a permis intrarea la ore a copiilor, nu s-a întâmplat absolut nimic. Este o zonă unde îşi mai fac adăpost oameni ai străzii şi se pare că unul dintre ei şi-a lăsat acolo o valiză cu câteva haine”, a precizat Daniela Palcău, inspectorul general al IŞJ Buzău.

În prezent, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Buzău desfășoară investigații.

“Am fost sesizaţi în dimineaţa aceasta că a fost abandonat un bagaj pe o stradă din municipiul Buzău. La faţa locului au fost direcţionate echipaje pentru securizarea zonei până la finalizarea intervenţiei structurilor competente. La acest moment sunt încă în desfăşurare activităţile fără să fie semnalate incidente”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ, Ane Mari Vrapciu.

Ulterior, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău a comunicat că situația de urgență nu a fost confirmată, ceea ce a condus la reluarea traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie