Alegeri pentru PDL Giurgiu

Date:

Colegiul Director Judetean a hotarat, in unanimitate, ca alegerile interne din PDL Giurgiu sa aiba loc in localitatea Ghimpati, la data de 7 octombrie.

La sedinta au luat parte 49 de membri din totalul de 75, iar hotararea luata a fost in conformitate cu statutul prevazut de catre PDL si ROT.

 

Sursa foto/ mediafax.ro
Sursa foto/ mediafax.ro

Candidatii trebuie sa isi depuna in scris si pe functii candidaturile la Biroul Permanent Judetean, pana la data de 1 octombrie.

La sedinta care va avea loc la Ghimpati, in data de 7 octombrie, vor participa secretarul general al PDL, Vasile Blaga si vicepresedintele PDL, AdrianVideanu.

Andreea Chicuş

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...