Ajutoarele trimise de UE pentru braileni risca sa ajunga la gunoi

Cele mai citite

Brailenii nu au venit sa ridice ajutoarele trimise de UE
Brailenii nu au venit sa ridice ajutoarele trimise de UE

Brailenii au termen pana pe 15 februarie pentru a ridica cele peste 100 de tone de ajutoare alimentare oferite de Uniunea Europeana, care stau de cateva luni in depozitele primariei, existand pericolul sa se deterioreze.

“Facem apel de cateva luni la beneficiarii acestui tip de ajutor sa vina sa isi ridice produsele. Am trimis si politia comunitara la casele oamenilor. Daca nu vin sa isi ridice produsele, inseamna ca nu au nevoie de ele. Ii mai asteptam pana pe 15 februarie. Pe de alta parte, exista oameni care vin si spun ca ar vrea sa primeasca aceste ajutoare, dar exista o reglementare foarte clara, chiar daca am fi tentati sa ii ajutam, tot nu putem”, a declarat  primarul Brailei, Aurel Simionescu.

Ajutoarele de la UE au fost trimise la Braila pentru 15.131de beneficiari iar pana la aceasta data s-au prezentat doar 9.619 persoane, in depozitele primariei ramanand 71 tone de faina alba, 35 tone de malai, 10 tone de lapte praf si 10 tone de paste fainoase, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie