Ajutoare de la Feteşti către Săuceşti

Data:

Primăria municipiului Feteşti a organizat, la iniţiativa primarului localităţii, Gheorghe Catrinoiu, o acţiune de strângere de ajutoare în vederea sprijinirii persoanelor afectate de inundaţii din comuna băcăuană Săuceşti. În acest sens a fost înfiinţat un centru de colectare în Feteşti Gară, la vechiul sediu al Primăriei.
Donaţiile au constat în articole de  îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse alimentare conservate  şi obiecte de mobilier.
În urma acţiunii au fost strânse peste 100 de cutii de  articole de  îmbrăcăminte şi încălţăminte, iar S.C. Klevek Factory S.R.L. a donat circa 10.000 bucăţi de produse alimentare conservate şi îmbuteliate, în valoare totală de 27.130 lei şi S.C. Invest Management S.R.L. a donat 250 de saltele în valoare totală de 39.000 lei.
Ambele societăţi comerciale au sediul în Feteşti şi au răspuns cu promptitudine la apelul făcut de către edilul localităţii.
Reprezentanţii municipalităţii feteştene împreună cu omologii lor din Săuceşti au distribuit în mod direct sinistraţilor saltelele, conservele şi cele peste 100 de cutii de  articole de  îmbrăcăminte şi încălţăminte. Ajutoarele au fost distribuite pe bază de tabel şi semnătură.
Viceprimarul comunei Săucesti, Irina Grigoraş, a declarat că ajutorul sosit de la Feteşti este cel mai consistent şi cel mai binevenit de până acum.
De asemenea, primarul municipiului Feteşti, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că „având în vedere pagubele produse de inundaţii suntem alături de semenii noştri iar prin această acţiune am dorit să-i ajutăm să depăşească situaţia dificilă în care se află”.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...