Agricultorii si-au cerut drepturile in strada

Cele mai citite

Tractoare
Tractoare

Cel putin 15.000 de fermieri au iesit in strada pentru a-si cere drepturile. Prefecturile mai multor judete din tara au fost pichetate, joi,  intre orele 10.00-12.00 si 11.00-13.00 de agricultorii care sustin ca nu sunt sprijiniti financiar de stat.

Presedintele Agrostar , Stefan Niculae, a precizat pentru Mediafax ca actiunea fermierilor de a iesi in strada nu este una de a cersi, ei doar isi cer drepturile. Printre cererile acestora se numara acordarea ajutoarele de stat  in d

omeniul agricol si forestier, reabiliatrea sistemului de irigatii si sprijnirea domeniilor piscicol, apicol, bio, a producatorilor romani de tractoare si masini agricole si domeniul de crestere al pasarilor.

De asemenea, fermierii au cerut masuri de impozitare, care sa duca la diminuarea pietei negre. Pentru a se face auziti de autoritati, agricultorii intentioneaza sa organizeze un mars de amploare in data de 9 septembrie, in Bucuresti.

Andreea Chicus
Angelica Biruta

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie