Agricultorii din Grivița cultivau canabis în solar

canabis in solarPentru că legumele nu mai aduc profit, agricultorii localității Grivița s-au apucat să cultive canabis.  Marfa n-a mai ajuns însă la consumatori, ci pe mâna poliției.
Perchezițiile efectuate de anchetatori în mai multe gospodării din Grivița au scos la iveală culturi întregi de droguri, cultivate în solar, alături de viță de vie, roșii și castraveți.
Culmea, țăranilor le-a fost frică să testeze marfa, însă au continuat să îngrijească răsadurile motivați de câștigul îndestulător. Polițiștii le-au spulberat visele, după ce le-au confiscat recent toată recolta de canabis.
„A fost pusă de un văr de-al meu. A zis vreau să pun niște plante, să fumez, îți dau și ție niște bani.  Măi, dar dacă…? Nu se întâmplă nimic“, le-a povestit anchetatorilor unul dintre țăranii traficanți. Oamenii s-au ales acum cu dosare penale și riscă ani buni de închisoare.
Dacă ar fi scăpat basma curată, agricultorii aveau șanse reale să se îmbogățească, deoarece un gram de canabis se vinde cu 10-13 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.