Agresorul de la Nana a fost reţinut

Cele mai citite

agresare batrana la NanaBărbatul care a agresat o bătrână în comuna Nana din Călăraşi, în timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost reţinut de procurori. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Ordonanţa a fost emisă joi, 8 mai. Bărbatul este urmărit penal pentru tulburarea liniştii publice, loviri şi alte forme de violenţă.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa au început, vineri, urmărirea penală pe numele lui Ştefan Fileţă, pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Potrivit anchetatorilor, din probele adunate până la acest moment, a rezultat faptul că, „la data de 07 mai, pe raza comunei Nana, în zona parcului localităţii a fost organizată o adunare cu scop electoral, la care au participat mai multe oficialităţi, eveniment mediatizat de mai multe televiziuni. În aceste împrejurări, persoana vătămată a fost agresată de Ştefan Fileaţă care, văzând că incidentul este filmat de operatorul unui post TV s-a apropiat de acesta şi l-a lovit, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă dacă va continua filmarea. Ca urmare a actelor de violenţă exercitate, C.G. a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. Ordonanţa de reţinere pe numele lui Ştefan Fileaţă a fost emisă, joi seară, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa. Bărbatul va fi dus, vineri, la Judecătoria Olteniţa, care va decide dacă admite propunerea de arestare preventivă a acestuia“, informează Mediafax.
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa au început urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe. De asemenea, bărbatul se face vinovat şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce o femeie a fost agresată în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, în campania electorală a PMP.
„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa a fost înregistrat un dosar având ca obiect împrejurările în care s-a produs incidentul petrecut în parcul din localitatea Nana, judeţul Călăraşi, în ziua de 7 mai, constând în agresarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 62 ani. Cu privire la acest incident, în aceeaşi zi, s-a sesizat din oficiu Poliţia Rurală Curcani, judeţul Călăraşi“, a informat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).
În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul braţelor şi şoldului. Femeia agresată încă nu a depus plângere la Poliţie.
Reprezentanţii IPJ Călăraşi au precizat că, din verificările efectuate până în prezent, a fost identificat F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana. Poliţiştii s-au autosesizat după ce Antena 3 a prezentat imagini filmate în timpul incidentului, susţinând că femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.
Partidul Mişcarea Populară precizează într-un comunicat că dezaprobă ferm violenţa în toate formele ei, indiferent cine o generează şi condamnă agresiunea petrecută în comuna Nana împotriva unei doamne inofensive, aflată în zona în care avea loc un eveniment la care participau mai mulţi deputaţi PMP.
„Partidul Mişcarea Populară dezaprobă ferm violenţa în toate formele ei, indiferent cine o generează şi condamnă agresiunea petrecută în comuna Nana din judeţul Călăraşi împotriva unei doamne inofensive, aflată în zona în care avea loc un eveniment la care participau mai mulţi deputaţi PMP“, conform unui comunicat de presă.

Alte articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie