Adrian Ţuţuianu a cerut medierea de la nivel central privind funcţionarea USL în Dâmboviţa

Date:

Adrian TutuianuPreşedintele PSD Damboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat miercuri, 10 iulie, într-o conferinţă de presă, că la nivel local liberalii au făcut pact cu PDL şi PPDD şi „dinamitează USL“ . Liderul PSD îi acuză pe liberali că au votat alături de reprezentanţii opoziţiei schimbarea consiliului de administraţie de la Compania de Apă locală. Ţuţuianu a anunţat că a scris conducerii centrale a USL pentru a media conflictul.
„Am constatat la Consiliul Local Târgovişte realizarea unei alianţe politice care dinamitează practic USL în judeţ. Adică PNL, sub conducerea înţeleaptă a domnului Volintiru, a înţeles să facă alianţa cu PDL şi PPDD. Am scris secretarului general al partidului, domnului Andrei Dolineaschi. Am avut şi cu dânsul o discuţie marţi. Aştept să fim convocaţi pe acest subiect“, a declarat Ţuţuianu, citat de agenţia Agerpres.
Social democraţii susţin că hotărârile luate în cazul Companiei de Apă sunt nelegale şi au spus că vor sesiza Prefectura Dâmboviţa în acest sens.
De partea cealaltă, liderul PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, a declarat că, din punctul lui de vedere, USL funcţionează.
„Interesant, să ceară medierea. Eu nu aş zice că nu funcţionează USL în Dâmboviţa. Oamenii colaborează. Adrian Ţuţuianu are o problemă de poziţionare în legătură cu PNL“, a declarat Mihai Volintiru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...