Adrian Mărăcineanu a demisionat din fruntea PC Prahova. Simona David preia conducerea partidului

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

davidvoiculescuPreşedintele Partidului Conservator-Organizaţia Prahova, Adrian Mărăcineanu, a decis marţi, 29 septembrie, să ,,demisioneze” din această funcţie. Hotărârea a luat-o la Bucureşti, unde a fost chemat de preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. Mai mult, Mărăcineanu a renunţat şi la statutul de simplu membru al acestei formaţiuni politice, în urma discuţiilor de la centru, semn că, fostul şef al conservatorilor prahoveni începuse să fie ,,ca un mărăcine”, pentru liderii de la Bucureşti.
Deciziile au fost luate, la începutul acestei săptămâni, în urma unei şedinţe în care preşedintele de onoare al partidului, Dan Voiculescu, a încercat să impună o nouă echipă de conducere în filiala judeţeană. De asemenea, în cadrul întâlnirii au avut loc discuţii şi pe tema finanţării partidului pentru perioada actuală.
Cu privire, la ,decizia sa de a demisiona, dar şi la înlocuirea spectaculoasă cu un membru de frunte al liberalilor, Mărăcineanu a declarat: ,,marţi, 29 septembrie, la ora 11.30, a fost o şedinţă în care domnul profesor a prezentat strategia pentru Prahova. Mi-a cerut să mă alătur acestei echipe, care e destul de bună şi are resurse. Am refuzat, pentru că, timp de un an de zile, eu am investit timp şi bani. Mi-am depus demisia din funcţie şi din partid. Deocamdată nu mă gândesc să intru în alte partide, sunt hotărât să iau o pauză şi să stau cu nepoţii mei o perioadă”,  a adăugat Mărăcineanu. Acesta a dezvăluit, totodată, şi numele succesorului său. După discuţia purtată la Bucureşti, conducerea partidului i-a comunicat că va fi înlocuit în funcţie de „o persoană cu disponibilitate şi bani, aceasta fiind Simona David“. Să precizăm că aceasta este, în prezent, consilier judeţean din partea PNL şi soţia influentului primar al localităţii Floreşti, Eugen David, ales în această funcţie pe lista liberalilor prahoveni.
Mădălina Zamfir

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie