Activitati desfasurate de politisti de investigarea fraudelor pentru verificarea respectarii legislatiei privind operatiunile cu cereale

Data:

 

Nereguli depistate la o societate agricola
Nereguli depistate la o societate agricola

 

Ofiteri de investigarea fraudelor Calarasi au continuat activitatile pentru verificarea respectarii normelor in materia comercializarii produselor agricole.

Politistii impreuna cu reprezentanti ai Garzii Financiare Calarasi au efectuat verificari la o societate agricola din Comuna Frasinet, Judetul Calarasi si au constatat ca societatea detinea o cantitate de 23.620 kg de grau de consum pentru care nu a putut prezenta documente justificative de provenienta.

Societatea respectiva a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 20.000 lei, conform legii privind protejarea populatiei împotriva unor activitati comerciale ilicite.
A fost luata si masura complementara a confiscarii cantitatii totale de 23620 Kg grâu, în valoare de 20502 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...