Actiuni preventive ale politistilor buzoieni

Cele mai citite

Trafic rutier supravegheat de politisti
Trafic rutier supravegheat de politisti

Politistii din cadrul Posturilor de politie Balaceanu, Cochirleanca, Ziduri si Robeasca, au actionat pe raza comunelor Balaceanu si Cochirleanca pe linia prevenirii accidentelor de circulatie si a faptelor ce pot fi comise cu violenta.

Totodata, s-a urmarit depistarea si sanctionarea soferilor care incalca flagrant regulile de circulatie si a celor care se urca bauti la volan.

Au fost verificate peste 50 de autovehicule, mai bine de jumatate dintre conducatorii auto opriti pentru control fiind testati cu etilotestul pentru depistarea celor care au consumat alcool.

Au fost legitimate peste 50 de persoane si s-a intervenit pentru aplanarea unui conflict, persoanele implicate fiind sanctionate pentru provocare de scandal conform legii pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In aceeasi zi, efective din cadrul Politiei Municipiului Buzau, impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Comunitare au actionat in cartierele Micro V, Spiru Haret, Brosteni, Dorobanti, Micro XIV si zona centrala pe linia prevenirii oricaror fapte de tulburare a ordinii si linistii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie