Acţiuni mixte româno-bulgare pentru creşterea siguranţei traficului rutier

Data:

Poliţiştii români şi bulgari vor acţiona împreună în sezonul estival 2011 pentru creşterea siguranţei traficului rutier, informează joi, printr-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.
Potrivit IPJ, în sezonul estival 2011, la nivelul judeţului Călăraşi şi în localitatea Silistra (Bulgaria) vor fi desfăşurate acţiuni comune, la care vor participa echipaje mixte ale poliţiei rutiere române şi bulgare, pe tronsoanele de drum care converg către frontiera româno-bulgară.
Scopul acţiunilor este acela de creştere a securităţii traficului rutier, prin depistarea şi sancţionarea celor care încalcă regulile de circulaţie şi identificarea vehiculelor furate sau care nu îndeplinesc condiţiile de a fi admise în circulaţie pe drumurile publice, depistarea conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză, verificarea îndeplinirii condiţiilor pentru conducerea pe drumurile publice din România a autovehiculelor înmatriculate în Bulgaria şi verificarea îndeplinirii condiţiilor pentru conducerea pe drumurile publice din Bulgaria a autovehiculelor înmatriculate în România, în special a celor cu număr provizoriu de înmatriculare.
Joi, la sediul IPJ Călăraşi, a avut loc o întâlnire a şefilor serviciilor rutiere din Călăraşi şi din Silistra, în timpul căreia s-a realizat schimbul de date pentru soluţionarea problemelor operative din domeniul siguranţei publice şi s-au stabilit coordonatele cooperării în cadrul acţiunilor care urmează să se desfăşoare.
Acţiunile comune vor avea loc în zilele în care valorile de trafic spre şi dinspre frontiera româno-bulgară înregistrează valori semnificative, punctele de control vizând în special tronsoanele de drum ce converg către trecerea frontierei Ostrov-Silistra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...

În Argeș furtuna a doborât copaci în mai multe localităţi

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt joi...