Acţiuni ale poliţiştilor ilfoveni

Data:

Poliţiştii ilfoveni au acţionat pentru identificarea persoanelor suspecte de comiterea unor fapte antisociale şi pentru creşterea gradului de siguranţă în traficul rutier ilfovean, în scopul diminuării riscului rutier şi a fenomenului infracţional.
Luni, 7 septembrie, poliţiştii de poliţie rutieră şi ordine publică, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov, sprijiniţi de poliţiştii comunitari, au acţionat în sistem integrat în localităţile judeţului.
Acţiunile au vizat în mod special conducătorii auto care încalcă prevederile legale privind regimul de viteză, precum şi combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.
Au fost sancţionate încălcările legislaţiei specifice de către participanţii la traficul rutier, aplicându-se 237 sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi 7 sancţiuni pentru persoanele care au comis fapte antisociale, valoarea amenzilor aplicate depăşind 43.000 lei.
Un număr de 18 conducători auto au rămas pentru o perioadă de timp fără posibilitatea de a conduce pe drumurile publice, permisul de conducere fiindu-le ridicat în vederea suspendării, iar un număr de 22 certificate de înmatriculare au fost retrase.
Acţiuni de acest gen vor continua şi în zilele următoare.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...