Actiuni ale politistilor giurgiuveni in trafic

Cele mai citite

Politistii giurgiuveni au actionat in trafic
Politistii giurgiuveni au actionat in trafic

Politistii Serviciilor Rutier si de Ordine Publica au actionat in sistem integrat pe soselele giurgiuvene pentru prevenirea evenimentelor rutiere si constientizarea conducatorilor auto si a celorlalti participanti la trafic cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulatie.

Pe timpul actiunii au fost date 123 de sanctiuni contraventionale aplicate conducatorilor de autovehicule si  mopede, in valoare de 14 260 lei.

De asemenea au fost retinute 6 permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si 3  certificate de inmatriculare.

Au fost depistate doua persoane care au incalcat prevederile legale  si au pus in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice, un adolescent de 41 ani, din localitatea Darza, judetul Ialomita, in timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, a fost depistat un barbat de 67 ani, din municipiul Giurgiu,  in timp ce conducea un autoturism,  aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie