Actiune de donare de sange a OTPDL Ilfov, vineri, in Pantelimon

Cele mai citite

Organizatia de Tineret a PDL Ilfov va organiza vineri o actiune de donare de sange in cadrul campaniei nationale a tinerilor democrat-liberali „Doneaza sange, Salveaza vieti!“.
Actiunea se va desfasura intre orele 8,00 – 12,00, la sediul PDL Pantelimon din strada Mioritei nr. 45, unde va functiona un centru ambulant de recoltare de sange.
„Toti donatorii, care sunt asteptati vineri la centrul ambulant, atat din judetul Ilfov, cat si din cartierele invecinate din Bucuresti, vor beneficia de un set de analize hematologice“, se arata in comunicatul trimis de OTPDL Ilfov presei.
Potrivit OTPDL Ilfov, in tarile dezvoltate europene se inregistreaza 50 de donatori onorifici la mia de locuitori, in timp ce in Romania doar 17 locuitori dintr-o mie aleg sa doneze sange in mod regulat.

Ultimele articole

Marian Ivan, edilul orașului Pantelimon: “Numele orașului nostru este acum inscripționat cu mândrie pe echipamentele canotorilor noștri”

Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt cele două canotoare din Ilfov care au dus mai departe numele orașului Pantelimon...

Ștefan Rădulescu: “Ilfov este primul județ integrat 100% în platforma ghișeul.ro”

Ne bucurăm să vedem că județul nostru a reușit integrarea 100% cu platforma ghiseul.ro, fiind primul județ din țară...

Identificat de poliţişti, după ce a produs un accident rutier şi a fugit de la locul faptei

Accidentul s-a produs în duminică, 07 iulie, în jurul orei 17.20, pe strada Traian, din localitatea ilfoveană Cernica. Un bărbat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ