Actiune de amploare in judetul Clarasi pentru depistarea unor hoti de materiale feroase

Cele mai citite

Actiune a oamenilor legii pentru depistarea unor suspecti de furt
Actiune a oamenilor legii pentru depistarea unor suspecti de furt

O actiune de amploare a avut loc in localitatea Sarulesti pentru depistarea suspectilor de furturi de elemente de cale ferata si recuperarea prejudiciului inregistrat pana in prezent, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, inspector Ramona Tudor.

La aceasta actiune au participat efective de politisti, jandarmi, forte de interventie speciale, reprezentanti ai ENEL, Garzii Financiare, Agentiei de Mediu si Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica.

A fost ridicata peste o tona de fier vechi depozitat pe drumul public, au fost efectuate perchezitii la 11 persoane suspecte si au fost debransate de la reteaua electrica 14 case, deoarece erau racordate ilegal, informeaza Agerpres.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ