Actiune caritabila a elevilor de la C. N. „Barbu Stirbei“ Calarasi

Cele mai citite

Colegiul National „Barbu Stirbei“ Calarasi a organizat vineri, 29 aprilie, incepand cu ora 12, o activitate caritabila care a implicat un numar de 50 de elevi din clasele a X-a G, C, a IX-a B si D.

In cadrul micului proiect caritabil, derulat sub titulatura „Shoe Box“ sau „Marsul cutiilor“ si aflat la prima editie, fiecare elev a decorat o cutie de pantofi cat mai creativ, mai apoi aceasta fiind umpluta cu mici cadouri si dulciuri. Marsul a avut ca punct de pornire C. N. „Barbu Stirbei“, primele cutii au fost daruite celor nevoiasi pe Bulevardul Republicii, toate cutiile fiind donate in cele din urma, cu lacrimi de emotie din partea celor care au beneficiat de ele, in zona din spatele cofetariei Carina.

Cei 50 de elevi, coordonati de dnele prof. Adela Barz, Alina Visinescu si dirigintii claselor amintite, au promis sa mobilizeze mai multi colegi pentru o ulterioara actiune de 1 Iunie, constientizand faptul ca actiunile caritabile nu pot fi singulare, ci trebuie perpetuate, intentionand sa acopere si alte cartiere, respectiv zone nevoiase ale orasului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie