Actiune a politistilor in judetul Giurgiu pentru siguranta participantilor in trafic

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Participant la trafic controlat de catre politist
Participant la trafic controlat de catre politist

Politistii Serviciilor Rutier si de Ordine Publica au efectuat o actiune in mediul rural, care a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere si constientizarea conducatorilor auto fata de riscurile la care sunt expusi daca nu respecta regulile de circulatie.

In timpul actiunii, oamenii legii au aplicat 63 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 15.120 de lei, au retinut 14 permise de conducere, patru certificate de inmatriculare si au fost constatate noua infractiuni.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie