Acţiune a Poliţiei Rutiere vizând depăşirea vitezei, pe drumurile din Prahova şi alte trei judete

Efective mărite de poliţişti vor participa, în perioada 14-16 iunie, la o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de încălcarea regimului de viteză, pe drumurile naţionale şi judeţene din Dâmboviţa, Ilfov, Prahova şi Argeş, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis vineri.

politist rutier

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care depăşesc limita legală de viteză poliţiştii vor folosi 13 autospeciale dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, acţionând pe DN 7, DN 72A, DN 71, DN 1A.

”În cadrul Campaniei Naţionale de Prevenire ‘Alege viaţa’, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Ilfov, Prahova şi Argeş vor organiza o acţiune, având o prezenţă activă pe drumurile naţionale şi judeţene, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Conform sursei citate, de la începutul anului, pe raza judeţului Dâmboviţa, au fost înregistrate 42 de accidente rutiere ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, din care 15 accidente grave, soldate cu decesul a trei persoane.

AGERPRES

Un Comentariu la "Acţiune a Poliţiei Rutiere vizând depăşirea vitezei, pe drumurile din Prahova şi alte trei judete"

  1. Pingback: Acţiune a Poliţiei Rutiere vizând depăşirea vitezei, pe drumurile din Prahova şi alte trei judete | Ziarul Semnal de Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published.