Ilfov – A accidentat o persoana si a parasit locul accidentului

Data:

Ieri dimineata, C.M., de 67 ani, posesor al permisului de conducere pentru categoria B, din anul 1982, a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Domnesti, din directia Drumul Judetean 401 catre Soseaua de Centura.

Cand a ajuns in dreptul imobilului numarul 2, a acrosat-o cu aripa laterala dreapta pe C.C., de 34 ani, care se deplasa pietonal pe carosabil in aceeasi directie de mers, dupa care a parasit locul accidentului.

Pe numele conducatorului auto s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de parasire a locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL