Accident soldat cu un mort produs in localitatea calaraseana Gruiu

Data:

Neatentia la volan face victime
Neatentia la volan face victime

Autoturismul marca Dacia Papuc, condus de B. Aurel, de 41 ani, din Comuna Radovanu, Judeţul Calarasi, se deplasa pe D.N. 4, in interiorul localitaţii Gruiu, Orasul Budesti.

Pe fondul efectuarii unei depasiri neregulamentare, acesta a lovit partea laterala stanga spate a autoutilitarei marca Mercedes Sprinter, condusa de S. Bogdan, de 23 ani, din Comuna Vasilaţi, Judeţul Calarasi, care se angajase in efectuarea manevrei de intoarcere.

In urma accidentului a rezultat decesul lui P. Costel, de 37 ani, din Comuna Radovanu, pasager pe locul dreapta faţa in autoturismul marca Dacia, si ranirea grava a conducatorului auto, B. Aurel.

Ambii conducatori auto poseda permise de conducere si li s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, urmand sa fie pronunţata soluţie prin parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...