Accident rutier grav în Giurgiu

Data:

Ieri dimineață, pe DN5B, la ieșirea din Ghimpați, Giurgiu, a avut loc un accident rutier care a solicitat intervenția rapidă a echipajelor de salvare. Incidentul a implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile, iar șoferul a fost încarcerat în urma impactului.

Conform informațiilor, echipajele de intervenție, inclusiv pompierii de la Stația Mihăilești, au acționat prompt, folosind echipamente specializate pentru a extrage conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani. Acesta a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD pentru evaluare și tratament, fiind conștient și cooperant în timpul operațiunii de salvare.

În ceea ce privește măsurile ulterioare, poliția a deschis un dosar penal pentru investigații, având în vedere posibilele vătămări corporale din culpă și urmărind stabilirea exactă a circumstanțelor care au dus la producerea accidentului.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...