Accident rutier cu trei victime, la Chirnogi

Cele mai citite

Trei persoane au decedat intr-un accident rutier
Trei persoane au decedat intr-un accident rutier

In ciuda tuturor recomandarilor transmise si a multiplelor sanctiuni contraventionale aplicate de politistii rutieri pentru prevenirea accidentelor, in continuare viteza excesiva face victime.

In timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe D.N. 41, in comuna Chirnogi, judetul Calarasi, din directia Giurgiu spre Oltenita, pe fondul vitezei excesive si al neatentiei in conducere, intr-o curba la dreapta, conducatorul auto, T. Nelu, de 32 ani, din Oltenita, a pierdut controlul volanului.

Autoturismul a parasit partea carosabila in sensul sau de mers si a intrat in coliziune cu postamentul din beton al indicatorului pentru localitate, apoi s-a rasturnat.

Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, al pasagerului de pe scaunul dreapta fata, D. Florin, de 40 ani, din Oltenita, dar si al pasagerului de pe bancheta din spate, L. Ion, de 31 ani, din Oltenita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie