Accident pe pe DN 71: Cinci răniţi în urma coliziunii dintre un microbuz de persoane şi două maşini

Accident pe pe DN 71: Cinci răniţi în urma coliziunii dintre un microbuz de persoane şi două maşini

Din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este oprită pe DN 71 Bucureşti – Târgovişte, la kilometrul 29+900 de metri, în zona localităţii Moara Nouă, judeţul Dâmboviţa.

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc la Moara Nouă, fiind implicate trei autovehicule: două autoturisme şi un autovehicul de transport persoane 8 + 1 locuri.

„Până la acest moment, cinci persoane sunt rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţă locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a preciazt IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului au fost prezente mai multe echipaje de Ambulanţă, SMURD şi descarcerare.  Cele 5 persoane au fost extrase din autoturisme de pompieri, preluate de echipajele de ambulanţă SMURD şi SAJ şi transportate la UPU Târgovişte.  Traficul este deviat pe rutele: intersecţie DN 71 – Moară Nouă şi intersecţie DN 71 – DJ 711.

La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenţie (două de la Detaşamentul Titu şi una de la Detaşamentul Târgovişte) şi două echipaje de ambulanţă SMURD (de la Garda Răcari şi Detaşamentul Titu), găsind 5 persoane încarcerate în cele două autoturisme. Salvatorii au acţionat imediat pentru descarcerarea victimelor din cele două autoturisme, care apoi au fost preluate de echipajele de ambulanţă SMURD şi SAJ. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, cele 5 victime au fost transportate cu ambulanţele la spital, la UPU Târgovişte”, a precizat ISU Dâmboviţa, într-un comunicat de presă.

Pasagerii din microbuz (5 persoane) s-au autoevacuat şi nu au necesitat îngrijiri medicale.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments