Accident cu patru victime pe DN 1, la Cornu

accident CornuPatru persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident produs pe Drumul Naţional 1şi în care au fost implicate patru maşini, iar la ora transmiterii acestei ştiri sensul de urcare către munte este blocat, traficul rutier desfăşurându-se dirijat pe celălalt sens.
Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova.
Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că patru autovehicule care circulau pe sensul de mers Bucureşti – Braşov s-au ciocnit, în condiţii care nu au fost stabilite încă. În accident au fost rănite patru persoane, iar la ora transmiterii acestei ştiri mai multe ambulanţe se află la faţa locului, echipajele medicale acordând răniţilor primul ajutor.
În urma accidentului sensul de mers Bucureşti – Braşov al DN 1 este blocat, iar traficul rutier de desfăşoară pe cele două benzi ale sensului de coborâre dinspre munte, fiind dirijat de către poliţişti. În zonă se circulă cu viteză redusă şi s-au format coloane de maşini.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments