A V-a editie a Simpozionului International de Geografie

Cele mai citite

Municipiul Giurgiu a găzduit, în zilele de 17 şi 18 mai, cea de-a V-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Geografie „Landscapes: Perception, Knowledge, Awareness and Action”, organizat de facultatea de Geografie a universităţii „Spiru Haret” din Bucureşti.

regio

La această manifestare ştiinţifică au participat 187 de specialişti, doctoranzi, masteranzi şi studenţi de la toate universităţile din România şi de la importante universităţi din străinătate. Lucrările destinate masteranzilor şi studenţilor au avut loc la sediul facultăţii, în Bucureşti, în prima parte a zilei de 17 mai, specialiştii deplasându-se apoi la Giurgiu, cu o scurtă oprire la Parcul natural Comana, pentru lucrările conferinţei ce s-au desfăşurat la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, începând cu ora 15.30.

Pentru municipiul Giurgiu se va deschide oportunitatea de a fi promovat turistic, mai ales că aici există obiective turistice inedite, unele unicat, dar mai puţin cunoscute. Evenimentul a avut toată susţinerea din partea Primăriei Giurgiu, Centrului Cultural local „Ion Vinea”, mass-mediei locale şi sponsorilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img