A murit, după ce o drujbă i-a secţionat piciorul

Date:

Maistrul unei şcoli din Dărmăneşti, judeţul Dâmboviţa, a murit, miercuri, 1 iulie, după ce a fost lovit în picior de o drujbă cu care un alt bărbat tăia mai multe plute din curtea unităţii de învăţământ din localitate.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, maistrul, P. Marian, de 48 de ani, a chemat un bărbat din sat pentru a tăia mai multe plute din curtea şcolii. La un moment dat, drujba s-a blocat într-o bucată de lemn, a sărit şi a ricoşat în piciorul maistrului şcolii.

La faţa locului a venit o ambulanţă care l-a transportat pe rănit la Spitalul Moreni. Se pare că bărbatului i-a fost secţionată artera femurală şi, din cauză că a pierdut foarte mult sânge, a murit la spital.

Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili exact cum s-a petrecut incidentul. (Sursa: AGERPRES)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...