A fost ridicata restrictia de circulatie impusa in zona Podului Sabareni

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Restrictia de circulatie impusa in zona Podului Sabareni (Buftea) a fost ridicata, vineri, 26 februarie, informeaza un comunicat al Inspectoratului de Politie Ilfov.
Restrictia fusese impusa, marti, 23 februarie, in urma informatiilor furnizate de catre Regia Nationala Apele Romane, cu privire la cresterea debitului de apa al raului Colentina, din zona Podului Sabareni.
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, traficul de pe Drumul Judetean 602 fusese redirectionat pe traseul strada Stirbei Voda-strada Independentei-Drumul Judetean 602-Drumul National 7. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img