A fost atribuit contractul pentru Drumul Radial 4 care va face conexiunea între localitatea Corbeanca din Ilfov şi Bucureşti

Cele mai citite

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a comunicat că a fost încheiat contractul pentru construcția Drumului Radial 4, care va facilita conexiunea între localitatea Corbeanca din județul Ilfov și București. Valoarea acestui contract se ridică la 13.800.387 lei, fără TVA.

„A fost atribuit contractul pentru Drumul Radial 4. DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face conexiunea între localitatea Corbeanca (Ilfov) şi Bucureşti, pe ruta Autostrada A0 – DNCB – Bulevardul Poligrafiei. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru Elaborarea documentaţiei tehnice, Studiului de Fezabilitate, Proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, precum şi pentru obţinerea Autorizaţiei de construire”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Primarul municipiului a mai menționat că documentația va fi elaborată de către Asocierea EXPLAN SRL (Lider) – GEOLOGIC SITE SRL – DP CONSULT S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

În primele opt luni din 2023, au fost radiate circe 43.000 de companii

La nivel național, în primele opt luni ale acestui an, un total de 42.994 de întreprinderi au fost eliminate...

Alte articole din aceasta categorie