A fost amendat cu 12.000 de lei pentru că a abandonat patru cățeluși pe stradă

Cele mai citite

Un individ din Scornicești, județul Olt, a fost sancționat cu o amendă uriașă de 12.000 de lei pentru că a abandonat patru pui de câine pe strada Tudor Vladimirescu. Cei patru cățeluși au fost găsiți pe stradă de polițiștii de la Protecția Animalelor, care au reușit să îl identifice rapid pe proprietarul lor.

„La data de 13 aprilie 2023, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că o persoană ar fi abondonat 4 câini pe strada Tudor Vladimirescu, din orașul Scornicești, județul Olt. În urma activităților desfășurate, polițiștii au indentificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din oraș”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Gestul său este considerat contravenție conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, deoarece a abandonat și/sau alungat animale care au nevoie de îngrijire umană pentru a supraviețui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Angajată a DGASPC Sector 4, acuzată că a intermediat adopţia unui copil pentru 10.000 de euro

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, a dezvăluit informații despre o angajată...

Alte articole din aceasta categorie