A fost activat Planul roşu de intervenţie în cazul unui accident rutier soldat cu zece victime

A fost activat Planul roşu de intervenţie în cazul unui accident rutier soldat cu zece victime

ISU Giurgiu a activat Planul roşu de intervenţie în cazul unui accidentul rutier de pe DN5, în localitatea Călugăreni, soldat cu zece victime, dintre care două au decedat.

IPJ Giurgiu a transmis că în dimineaţa zilei de vineri, 26 februarie, ora 07.15, pe DN 5, pe raza localităţii Calugareni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism şi un microbuz, produs de către şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din oraşul Popesti Leordeni, judeţul Ilfov.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Ilfov, pasager în microbuz, a decedat, iar alte 7 persoane, pasagere în microbuz şi autoturism, au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospeciala pentru transport personal şi victime multiple şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi 5 ambulanţe SAJ.

De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments